Abone Ol

Kısmetse Olur Gamze kimdir? Gamze Göktürk kaç yaşında?

Gamze Göktürk, Kısmetse Olur evine geri döndü. İlk olarak damatlar evine misafir olan Gamze Göktürk, elenmesine neden olan isimlerle sert bir yüzleşme yaşadı. Evin yenilendiğini ifade eden gelin adayı aklında kimsenin olmadığını söyledi.

Kısmetse Olur Gamze kimdir? Gamze Göktürk kaç yaşında?

Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur ile tanınan Gamze Göktürk, yeniden gelin adayı oldu. Gelin adayının sert sözleri, hem evin yeni adaylarını hem de ekran başındakileri şaşırttı. Gamze Göktürk’ün özel yaşamı da merak konusu oldu.

Sert mizacı ve yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken Gamze Göktürk, 1989 yılında doğdu. 1.80 boyuyla dikkat çeken ve aslen Ankaralı olan Gamze Göktürk, grafik tasarım bölümü mezunudur. Eve ilk geldiğinde kendini şu sözlerle ifade etmişti; “Benim evleneceğim erkek kültürlü ve yakışıklı olmalı, renkli gözlü, açık tenli olmalı. Elbette beni elinde tutmayı bilmeli, biraz da maço olmalı. Beni aldatmayı aklından bile geçirmesin yani elime oklavayı aldırmasın.” dedi. Gamze Göktürk, birkaç damat adayını tanımaya çalıştı ancak hiçbiriyle ciddi bir ilişki içerisine girmedi.