Abone Ol

Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi olacak?

Kısmetse Olur yeni fragmanındaki görüntüler merak uyandırdı. Kısmetse Olur’da 26 Nisan Çarşamba günü (bugün) yayınlanacak olan bölümde Melis ve Gamze Göktürk arasında ipler kopma noktasına geliyor.

Kısmetse Olur Gamze Göktürk diskalifiye mi olacak?

Kısmetse Olur evinde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanal D’nin sevilen izdivaç programının 26 Nisan tarihli bölümünde evin iki sivri dilli ismi Melis ve Gamze Göktürk arasında ipler kopuyor. İlkay'ın annesinin sözleri ardından gerilen Melis, Gamze Göktürk'ün yorumlarına daha fazla dayanamıyor. İkili arasındaki gerilim fiziksel müdaheleye kadar varınca kavgaya diğer adaylar müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu kavgadan sonra evdeki dengeler değişecek mi? İki gelin adayı da uyarı mı alacak? Kendisini kaybeden Gamze Göktürk diskalifiye mi olacak? İşte, Kısmetse Olur 26 Nisan fragmanı ve detayları!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Melis ve Gamze kavgası şok edecek! İlkay'la sorunlar yaşayan Melis, kırmızı oda da onu terkediyor. İlkay'ın ilişkide daha ciddi olmasını isteyen Melis, bu beklentisinin karşılık bulamadığını düşünüyor ve İlkay'la tartışıyor. Bunun üzerine gelinler evinde Gamze'nin yorumlarıyla çileden çıkan Melis daha fazla dayanamıyor. Melis' sesini yükselten Gamze onun hışmına uğruyor. Bir anda birbirine giren gelin adaylarının kavgası damatlar evinin de tepkisini çekiyor. Bu büyük kavga gelinler evini

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur’un son bölümünde İkay'ın annesi eve konuk olarak geldi, ortalık karıştı. Sohbet sırasında bir anda İlkay'ın eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. Onu dinleyen Melis ise giderek sinirlenmeye başlıyor. O sırada kalkıp damatlar evine giden Melis, ilkay'a annesinin neden böyle bir şey yaptığını sordu. İlkay ise duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gelinler evine geri dönen Melis burada da Rabia'nın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Rabia, Melis'in kalkıp giderek saygısızlık yaptığını söyleyince evde tansiyon yükseldi. İlkay'la bir süre ilişki yaşayan Rabia'nın bu tepkiyi göstermesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.