Abone Ol

Kısmetse Olur evinde şoke eden hamle! Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Kısmetse Olur evinde bu hafta nefes kesen bir yarış söz konusu. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek sorusu şimdiden merakla cevabını arıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta ilginç olaylar yaşandı.

Kısmetse Olur evinde şoke eden hamle!

Kısmetse Olur evinde bu hafta nefes kesen bir yarış söz konusu. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek sorusu şimdiden merakla cevabını arıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta ilginç olaylar yaşandı. Kısmetse Olur evinde iki çiftten biri ödüle koşacak... Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek sorusunun cevabı şimdiden aranmaya başlandı. Kısmetse Olur'da eleme heyecanı başlıyor. Hafta sonunun yaklaşması ile beraber eleme heyecanı da başlıyor. Kısmetse Olur'da iki çift birden ödüle çıkıyor! Baş başa yemeğe çıkan Nur ve Batu arasında neler olacak?

Kısmetse Olur birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor. Kısmetse Olur'da bugün haftanın final fragmanı yayınlandı. Hafta sonunun yaklaşması ile beraber eleme heyecanı da başlıyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor. Kanal D'nin ilgi çeken programlarından Kısmetse Olur her geçen gün hayatımıza daha da işlemeye başladı! Kısmetse Olur yarışmacıları da artık içimizden biri gibi oldu.

Kısmetse Olur'da iki çift birden ödüle çıkıyor! Başbaşa yemeğe çıkan Nur ve Batu arasında neler olacak? Nur, Batu ile bir ilişki yaşamak istediğini itiraf ediyor! Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmacıları büyük bir final sürprizi bekliyor!
Final sürprizinde neler olacak? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

Kanal D'nin heyecanla takip edilen programı Kısmetse Olur'da sürpriz anlar yaşanıyor. Nur ve Batu arasında yeni bir ilişki başlıyor mu? Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur'dan sürpriz detaylar.. Kısmetse Olur'da heyecan dorukta. Yeni bölümde neler olacak?


KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şokolacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor.İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.

hürriyet