Abone Ol

Kısmetse Olur evinde Melis ile Adnan arasında aşk mı başlıyor?

Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur’un 27 Haziran 2016 günü 213 bölümde Melis ile Adnan arasında geçen samimi diyaloglar ikili arasına aşk mı başlayacak soruları sorduruyor?

Melis ile Adnan arasında aşk mı başlıyor?

Kanal D ’nin beğeni ile izlenen programı Kısmetse Olur’ un 27 Haziran  2016 günkü yayınlanan bölümünde Adnan ve Melis’in cilveleri dikkat çekti.

Peki Adnan ve Melis arasında neler oluyor? Kısmetse Olur evinde yeni bir aşk mı doğuyor?

Yayınlandığı her bölümde  izleyicilere dolu dizgin bir heyecan  yaşatan Kısmetse Olur’un  27 Haziran  2016 bölümünde   Adnan ile  Melis arasındaki  samimi  hareketler gözden kaçmadı.
Kısmetse Olur'da Melis'in teyzesi ve Cansel birbirine girdi

Kanal D ekranlarının  heyecanla beklenen ve beklenti sonunda kavuşulduğunda adeta  reklam arasında dudak ısırtan  fenomen  program Kısmetse Olur evinde  Adnan ve Melis aşkı  diyecek gibi gözüküyor izleyiciler.

Kısmetse Olur evinde Melis ile Adnan arasında aşk mı başlıyor? - Resim: 1

Adnan ile Melis  arasında dolu dizgin bir aşk yaşanacak mı peki?

Kısmetse Olur evinde  Adnan ile  Melis arasındaki bu samimi hakaretler  aşka doğru gidecek gibi.  5haber.com magazin ekibi    Kısmetse Olur evinde  Adnan ile  Melis arasında geçen samimi konuşmaları sizin için analiz etti.

Kısmetse Olur evinde Melis ile Adnan arasında aşk mı başlıyor? - Resim: 2Kısmetse Olur'da Ceyda ve Melis kavgası

Adnan ile Melis arasında tekne turunda ve  Kısmetse Olur evinde geçen ;

Melis: Adnan ile  ilişki yaşamaya başladık.

Adnan: Aşkım  bilmiyorum ne zaman son bulacak?

Melis : Hiç solmasın.

şeklindeki konuşmalardan anlaşılacağı üzere  Kanal D’nin sevilen evlilik yarışma programında  geçen bölümlerde  Batuhan ile adeta söz düellosu yapan Adnan ile Melis arasında   aşk meyvesi oluşacak gibi görünüyor.

Kısmetse Olur evinde Melis ile Adnan arasında aşk mı başlıyor? - Resim: 3Melis  Kısmetse Olur’un  27 Haziran 2016 Pazartesi  yayınlanan bölümünde   Adnan’ın  kafasın ellerinin arasına sıkıştırarak seviyor. Adnan ile  Melis çifti olacak gibi görünüyor.   Acaba  Melis ve Adnan  evlilik yoluna doğru mu gidiyor? Adnan ve Melis arasındaki bu ilişki sizce nasıl biter?