Abone Ol

Kısmetse Olur eleme gecesi en çok ismi yazılan aday kim oldu?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Dün akşam yapılan final gecesinde eve veda eden isim belli oldu.

Flaş: Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni gelen isim bomba

Ayça ve Aykut'un sona kaldığı Kısmetse Olur eleme gecesinde Gökhan'ın çeki alması ile birlikte eve veda eden isim Ayça oldu.Kısmetse Olur Haftanın Finali bölümünde; eleme gecesi en çok ismi yazılan aday yarışmaya veda ediyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile Kısmetse Olur evine kimin veda edeceğini belirledi.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur'da nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Aykut ve Ayça son ikiye kalan isim oldu. Gökhan'ın 10 bin TL'lik çeki alması ile birlikte damatlar evi koruma altına alındı. Kısmetse Olur'a bu hafta veda eden isim Ayça oldu.

Kısmetse Olur haftanın finali ile 30.10.2016 Pazar akşamı ekrana geldi.Oylamadan önce yaşananlar yarışmacılar arasında gerginlik yarattı.

Yapılan oylama sonucunda son ikiye Gamze ve Onur kaldı. Gelinler evinin koruma altına girmesi ile eve veda eden isim Onur oldu.

KISMETSE OLUR'A GEÇEN HAFTA OKAN DAHİL OLDU

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Okan oldu. Damat adayları Okan'ı hepbirlikte karşıladı. Amasya Merzifon'da yaşayan OKAN ÇİFTÇİ. Okan Kısmetse Olur'a Gamze için geldiğini söyledi.