Abone Ol

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş diskalifiye mi olacak?

Kısmetse Olur yeni sezonunda ilk diskalifiye 22 Eylül Perşembe günü gerçekleşiyor. Kısmetse Olur 22 Eylül kim diskalifiye olacak?

Kısmetse Olur'da şok! Hangi yarışmacı diskalifiye oldu?

Kısmetse Olur yeni sezonunda ilk hafta Aykut Alagöz ile fiziksel bir temasa girecek olan damat adayı Adnan Kızıltaş'ın diskalifiye olacağı iddia edildi.

22 Eylül 2016 Perşembe günü Kısmetse Olur yarışmasının 234. bölümünde sunucu Seda Akgül bunu resmen açıklayacak ve Adnan Kızıltaş yarışmadan diskalifiye edildiğini belirterek eve veda etmesi istenecek.

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş diskalifiye mi olacak? - Resim: 1

Kavganın nedeni olarak ise Aykut'un Ceyda'ya laf edecek olmasından dolayı Adnan'ın vuracağı iddia edildi. Adnan Kızıltaş'ın yerine gelecek ismin ise belli olduğu ve bunun eski yarışmacılardan Serhan Çeliker olacak.

KISMETSE OLUR 24 EYLÜL 2016 KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta birinciler Adnan Kızıltaş ile Hazal Babalık olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur'da sadece bir yarışmacı elenecek. O da gelinler evinden Deniz Bozkurt olacak. Kral ve Kraliçe ise olmayacak. Dokunulmazlık alacak olanlar ise Gökhan Sara ve Didem Delen olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında büyük bir sürprizin yaşanması bekleniyor. Evden elenecek olan gelin adayı Deniz Bozkurt'un yerine geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Beğen'in gelmesi bekleniyor.

Kaynak: yeniturkhaber.com