Abone Ol

Kısmetse Olur 27 Kasım'da kim elendi?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Gergin bir eleme gecesi yaşanırken evlilik hayallerine veda eden aday, yapılan oylama ile belli oldu...

Kısmetse Olur 27 Kasım'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da beklenmedik veda! Hangi aday hayallerine veda etmek zorunda kalıyor?

Evin gözde damat adaylarından Aykut'un vedası herkesi gözyaşlarına boğarken, gelinler evine ise yeni bir aday girdi. Yeni damat adayı geçen sezondan Turgay Tepe, tekrar Kısmetse Olur evine döndü...

Kısmetse Olur'a eskilerden bir aday daha geliyor? Peki bu aday kim?

Hafta içinde internete sızan iddialara göre, Kısmetse Olur evinde gelinler evinden Rabia Karaca, damatlar evinden ise Aykut Alagöz eleme adayı olmuştu. Rabia elendi dedikodusunun çıkış noktası da buydu... Ancak elenen isim Rabia değildi. Zira 10 bin liralık çeki Hazal alınca evi korumaya girdi.

Kısmetse Olur evinden 27 Kasım günü elenen isim Aykut Alagöz oldu. Aykut bir ara Kısmetse OIur evinde Gamze ile yakınlaşır gibi olsa da ciddi bir ilişkiye hiç girmedi.

AYKUT ALAGÖZ KİMDİR?
Peki Kısmetse Olur evine veda eden Aykut Alagöz kimdir mesleği ne? Kendini yakışıklı olarak niteleyen Aykut Alagöz 27 yaşında, Aykut Alagöz fitness öğretmenliği yapıyor.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA EVE KİM DÖNDÜ?

Kısmetse Olur evinde reyting kaygısıyla yapılan değişiklikte her hafta eski yarışmacılardan biri eve dahil ediliyor. Bu hafta damat adaylarının oylaması sonucunda eve giren isim Esra oldu.