Abone Ol

Kısmetse Olur 2 Ekim Pazar Kim Elendi sızdı, Eve Kim Geldi?

Kısmetse Olur yarışmasında 2 Ekim 2016 Pazar haftanın finali ifşa oldu. Kısmetse Olur 2 Ekim 2016 Pazar kim elendi kim geldi? Kısmetse Olur yarışmasına gelecek olan yeni aday ise büyük bir sürpriz olacak.

Kısmetse Olur kim elendi ifşa oldu!

Kısmetse Olur'da bu hafta nefes kesen bir eleme gecesi yaşanacak. Yarışmanın bu haftaki bölümüne gündem Gökhan, Kısmetse Olur gelin adayları Rabia ve Aycan arasında tartışmalar son bulmuyor. Kısmetse Olur evinde geçtiğimiz hafta bir de diskalifiye yaşanmıştı. Peki eleme akşamında neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur evinde meydana gelen olaylar

KISMETSE OLUR 2 EKİM 2016 KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur yarışmasında bu haftanın birincileri Adnan ve Didem olacak. Gelinler evinden Serap Gürbüz ile damatlar evinden Şahin Nart eleme adayı olacak. Gelin adaylarından Serap Gürbüz bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim olacak.

Bu haftanın beklenen sürpriz gelin adayı ise geçen sezona damga vuran gelin adaylarından biri Ayça Ekin Beğen olacak. Ayça Beğen fanları ise şimdiden hafta sonunun gelmesini iple çekiyor.

SERAP GÜRBÜZ KİMDİR?

Adı Soyadı: Serap Gürbüz

Memleket: İstanbul doğumlu

Boyu: 1.70 cm

Kilosu: 58 kg

Saç Rengi: Siyah

Burcu: Yengeç

AYÇA EKİN BEĞEN KİMDİR?

Adı Soyadı: Ayça Ekin Beğen

Yaşı: 28 (23.08.1988)

Boyu: 1.65 cm

Kilosu: 54 kg

Burcu: Aslan

Eğitim: İlkokul Mezunu

Göz Rengi: Ela

Gökhan’ın Esra’ya İlgi Göstermesi Rabia’yı Çıldırttı!
Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümüne Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar damgasını vurdu. Eve yeni gelen gelin adayı Esra’nın Gökhan’a yakınlık göstermesi Rabia cephesinde gerilime neden olmuştu. Gökhan’ın da Esra’ya yakın ilgi göstermesine dayanamayan Rabia, sonunda sinirlerine hakim olamadı.

Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar sonucunda Rabia daha fazla dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu ve Gökhan’a olan aşkını itiraf etti.

Kısmetse Olur yarışmacısı Gökhan Sara kimdir?Kısmetse Olur yarışmasında bir damat adayı sosyal medyaya damga vurdu. Geçtiğimiz Gökhan Sara'nın mesleği ve mal varlığı sosyal medyanın diline düştü. Kısmetse Olur yarışmacısı Gökhan Sara'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları da kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Kısmetse Olur yarışmasında damat adayları arasında yer alan Gökhan Sara geçtiğimiz günlerde sosyal medyada adı en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı. Bu durumun böyle olmasının sebebi ise yarışmacının mal varlığı oldu. Sosyal medyada Gökhan Sara'nın zenginliği konuşulurken, yarışmacıyı bu konunun dışında yakışıklı bulan ve destekleyenlerde oldukça fazla.

Kısmetse Olur'un yeni damat adayının evlenmek istediği kadın profili şaşırtıcı oldu. Hem ağırbaşlı bir kadın isteyen Gökhan Sara aynı zamanda da işveli ve cilveli olmasını tercih ediyor.