Abone Ol

Kısmetse Olur 12 Haziran kim elendi? Yeni gelen aday kim?

Kısmetse Olur 12 Haziran'da Hande mi eleniyor. Yeni gelen aday kim ve kime geldi. 12 Haziran Kısmetse Olur'da eve veda eden isim kim olacak.

Kısmetse Olur 12 Haziran kim elendi? Yeni gelen aday kim?

Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Kısmete Olur'da 'gong' sesinden önce eve veda eden isim kim olacak? Kim elenecek? Yeni gelen isim kim olacak ve hangi aday için gelecek? Kısmetse Olur 12 Haziran pazar günü eleme gecesinde neler olacağını sizlerle paylaşıyoruz.

Kısmetse Olur 12 Haziran kim elendi? Yeni gelen aday kim? - Resim: 1Kısmetse Olur kızı Hande Öztaşkın lezbiyen site üyesi mi?

Elenen isim Hande Öztaşkın.. Kısmetse Olur programı 12 Haziran tarihindeki haftanın elemesinde , haftanın en çok oy alanları Nur ve Eser. Gong sesi çalmadan önceki hafta Eser ve Nur Haftanın birincileri oluyorlar. İki haftadır iki kişinin elenmediği programda eve sadece bir kişi veda edecek.

12 Haziran'da eve veda eden yarışmacı iki hafta önce eve girmiş olan ve daha kimse ile kesin bir ilişkiye başlayamayan gelin adayı Hande oluyor.

Kısmetse Olur 12 Haziran kim elendi? Yeni gelen aday kim? - Resim: 2Kısmetse Olur'da Melis'in teyzesi ve Cansel kavga etti

Kısacası Hande Öztaşkın eleniyor. Eve gelir gelmez hakkında bir sürü dedikodu çıkan, lezbiyen olduğu söylenilen, kız erkek avcısı olduğu söyenilen Hande 12 Haziran'da eve veda eden isim olacak.