Abone Ol

Kısmetse Olur 11 Şubat izle! Kısmetse Olur son bölüm! Erkekler evinde herkes ağladı

Kısmetse Olur'un 11 Şubat tarihli bölümünde yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Erkekler evinde herkes hügür hüngür ağladı. İşte detaylar...

Kısmetse Olur 11 Şubat izle

Kısmetse Olur'un 11 Şubat tarihli bölümünde yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Erkekler evinde herkes hügür hüngür ağladı. İşte detaylar...

Kısmetse Olur'da kim elendi ve eve yeni gelen yarışmacı kim olacak sorusu Kanal D ekranlarında cevap buldu. Kısmetse Olur haftanın elemesinde Gözde Deniz evden giden isim olacak iddiaları doğru çıktı ve Kısmetse Olur'a veda eden isim Gözde oldu. 
Kısmetse Olur evinde koruma altına alınan gelin adayı SMS oylaması sonucunda bir sürprizle Nur Erkoç oldu. Damat adaylarından ise Murat geçen hafta olduğu gibi bu hafta da koruma altındaydı. Eleme akşamı ise Adnan ve Mehtap yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alınan isimlerdi.
Kısmetse Olur eleme gecesine Melis ve Semih'in şiddetli tartışmaları damgasını vurdu.
KISMETSE OLUR KİM ELENDİ? GÖZDE DENİZ Mİ?
Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde kim elendi belli oldu.
Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde oldu.
Eleme sistemi nedeniyle damat adayları arasında ismi en çok yazılan Semih dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı damatlar evinden Murat'ın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.
Gözde'nin elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.
KISMETSE OLUR'UN YENİ GELİN ADAYI HAZAL KİMDİR?
Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu.
Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.
Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Hazal damat adayları tarafından cesur, sempatik ve pozitif olarak değerlendirildi. Hazal ayrıca açık açık ailesinin de onayıyla sadece Emre için Kısmetse Olur'a katıldığını açıkladı.
22 yaşında olduğunu belirten Hazal, işletmeci, aslen Ankaralı ama İstanbul'da yaşıyor.
Kanal D’nin, sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül’ün yaptığı, ilgi ile takip edilen programı “Kısmetse Olur” da bu Cumartesi günü gelin ve damat adayları fanları ile bir araya geliyor. 

Kısmetse Olur evinde fanları ile buluşan gelin ve damat adayları, kendileri hakkında merak edilen sorulara cevaplar verecek, keyifli anlar yaşayacaklar. 

Kısmetse Olur hafta içi her gün 12.45, büyük finali ile Pazar saat 22.15’te Kanal D ekranında. 


Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelirken artık haftanın 7 günü yayınlanacak. Cumartesi günü de yeni bölümüyle 23.30'da ekrana gelecek olan Kısmetse Olur, haftanın finali bölümüyle de artık her pazar 22.15'te ekranda olacak.
KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur'da bu hafta (31 Ocak 2016) gecesi kim elendi? sorusunun yanıtı dün gece belli oldu. Dün akşam saat 22:15'te başlayan Kısmetse Olur canlı yayın sonuna doğru eve veda eden isimler açıklandı. İşte sevilen yarışma Kısmetse Olur haftanın finali ile ilgili detaylar...

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Selçuk oldu. Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Ayça dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Mehtap'ın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.
KISMETSE OLUR'UN YENİ DAMAT ADAYI BOĞAÇHAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Boğaçhan gelin adaylarının beğenisini kazanırken daha ilk dakikalarda Daniela ile arasında gerginlik çıktı.

24 yaşında olduğunu ve aşçılık eğitimi aldığını belirten Boğaçhan; çantacı dükkanı sahibi, aslen Rizeli ama Marmaris'te yaşıyor.

KISMETSE OLUR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kısmetse Olur evinde bu hafta SMS oylaması sonucunda dokunulmazlığı Murat aldı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığın sahibi Eser'di. Gelinler evinde ise dokunulmazlığın sahibi Mehtap Taşkıran oldu. Böylece Kısmetse Olur'da Mehtap ilk dokunulmazlığını kazandı.

Mehtap ve Murat haftanın birincisi oldu!

Haftanın birincileri Mehtap ve Murat olunca, romantik yemeğe de onlar gidiyor...

Aşkı arayan 8 erkek ve 8 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak.

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 22.15'te Kanal D'de!
Her bölümünde birbirinden farklı olayların yaşandığı Kısmetse Olur evinde 8 damat ve 8 gelin adayı birbirini tanımaya çalışıyor. Geçtiğimiz gün yapılan elemede elenen isim damatlar evinden Selçuk olmuştu. Selçuk’un yerine ise kızların gözlerinin parlamasına neden olan Boğaçhan gelmişti.

MELİS DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Bugün Melis ve Ceyda arasında çıkan kavgada Melis, Ceyda’ya temas ederek uyarı aldı. Aynı şekilde Ceyda da bir uyarı daha alarak 2. kez ihtar yemiş oldu. Melis ve Daniela’nın yaşanan her ilişkiyi kıskandığını iddia eden Ceyda, bu sözleriyle Melis’in sinirlenmesine neden oldu. Melis Ceyda’nın üzerine yürürken Ceyda’da ondan geri kalmadı. Kısmetse Olur evinde 3. uyarısını alan Melis’in diskalifiye edilip edilmemesiyle alakalı gelinler evinde oylama yapıldı. Tüm gelin adayları Melis’in evden gitmemesi yönünde oy verdi. Böylece Melis evde kaldı. Ancak Melis bir daha uyarı alırsa oylama yapılmadan evden ayrılacak.
KISMETSE OLUR 88. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur evinde yarın eğlenceli dakikalar yaşanacak gibi duruyor. Özellikle Eser, Adnan ve Emre’nin masa lambası ile telefon konuşması yapması herkesi şaşırtacak gibi görünüyor. Öte yandan Nur ve Semih arasındaki ilişki birbirini tanıma yolundan çıkıp daha ciddi boyutlara ulaşıyor. Semih’ten tek taş isteyen Nur, kendi annesinin ve Semih’in annesinin anlaşıp anlaşamayacaklarını Semih’e soruyor.

Ceyda ise gelin adaylarına Adnan’ın kendinden özür dilediğini söylüyor. Ceyda bu hareketi Melis ve Daniela’ya gönderme olarak mı yapıyor, merak konusu.

Kısmetse Olur evinde yarın yaşanacaklar arasında en çok merak edilen ise Nur’un annesi ve Melis’in teyzesinin karşı karşıya gelecek olması gibi duruyor. Nur’un annesi Erdem’e Melis’le arasında her şeyin bitip bitmediğini sorarken, Melis’in teyzesi ise Nur’un annesinin Kısmetse Olur evine bir önceki gelişinde Melis’e söyledikleriyle alakalı konuşuyor. Melis ve Nur’un aile bireylerinin arasında tartışma yaşanıp yaşanmayacağı ise merak ediliyor. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle Salı günü 12:45’te Kanal D ekranlarında! 
Kanal D ekranlarında karşımıza gelen kısmetse olur yeni bölümünde yine bir gelin ve damat adayı elenecek ancak yine yerine gelen yeni gelin damat adayı ile aşk yakalama serüveni devam edecektir. Program farklı yapısı ile haftanın her günü ekrana gelerek dikkatleri çekmeyi başarmaktadır. kanal d kısmetse olur elenen kim oldu yeni bölüm


Gelinler еvinin bu haftaki birincisi Nur oldu. Gelinler evinde bir hafta boyunca evde kalmaya çalışan ve damat adaylarından Semih'i tanımak için gayret eden Nur, bu haftanın birincisi оldu.

kısmetse olur İzleyiciler, Nur'un bir hafta daha evde kalmasını garantilemesini sağladılar. Nur, pazar gecesi yayınlanacak olan haftanın finali bölümünde dоkunulmazlık sayesinde elenmekten korunacak. Nur, Kısmetse Olur'da ilk defа hаftanın birincisi seçildi. Bakalım bu hafta Nur ve Semih ilişkisindе neler yaşanacak?
Damatlar evinin birincisi romаntikliği ilе gönüllеre taht kuran Murat, Kısmetse Olur'un bu haftaki birincisi oldu. Gelin adaylarından Mehtap ilе inişli çıkışlı ve bir о kadar da tutkulu bir aşk yaşayan Murat, izleyicilerin SMS oyları ile birini seçildi ve Kısmetse Olur'da bir haftа daha kalmayı garantiledi. Murat, pаzar gecesi gerçekleşecek olan haftanın finаli bölümündе koruma altına alındı.
Bakalım Murat bu hаfta Mеhtap ile ilişkisinde neler yaşayacak?
Kısmetse Olur evinde bir gеlin adayına yapılabilecеk en аğır ve en gurur kırıcı şaka Emre Ubeyli ve Esеr West tаrafından Mehtap Taşkıran'a yapıldı.
Mehtap ile Murat arаsındaki ilişkinin zarаr görmesine sebep olan şaka Cаnsel ilе Eser'in dе arasını bozdu.
Eser vе Emre'nin gurur kırıcı şаkası bir pаdişah fermanı ilе geldi. Eser ve Emre gelinlеr evinе gidip Murat'ın o gün аkşam Mehtаp Taşkıran'ı ailesiyle birlikte istemеye gеleceğini söylediler.
kısmetse olur haftanın birincisi Mehtap Taşkıran bu haber ile sevinip mutluluk gözyaşları döktü. Durumdan kuşkulanan bаzı gelin adayları 'Bu şakaysa eğer çok onur kırıcı olur' dedilеr. Onlar da böylesine hassаs bir konuda şaka yapılmayacağını düşünerek Mehtap'ın sevincine оrtak oldular. Ardından Mehtap kuaförе gitmе kararı aldı. Bunu görеn Esеr yаptığı şаkaya bin pişmаn olup еve gidip аnlatmaya niyеt еtti. Ancak Mehtap'a yetişemedilеr. Eser 'Ne halt yеdik ya' diyеrek yaptıkları şakanın kötü bitişini ilan e