Abone Ol

Kısmetse Olur 10 Mayıs fragmanında tekme tokat kavga

Kısmetse Olur 10 Mayıs fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Büyük final öncesinde yeni bir döneme giren Kısmetse Olur'un 10 Mayıs tarihli görüntülerine Farima ve Rabia arasındaki kavga damga vurdu.

Kısmetse Olur 10 Mayıs fragmanında tekme tokat kavga

Kısmetse Olur, kanald.com.tr’nin canlı yayınıyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Artık dijital platform üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur’un 9 Mayıs bölümünde romantizm dorukta İzzet Yıldızhan programa konuk olarak geliyor. Şarkılarıyla duygusal bir hava yaşatan İzzet Yıldızhan, çiftlere nasihatlarda bulunmayı da ihmal etmiyor.

Ekran macerasını tamamlayan Kısmetse Olur, ekranda yayınlandığı saatle eş zamanlı olarak sadece kanald.com.tr üzerinden canlı yayınlanıyor. Gerek farklı formatı gerekse farklı karakterlere sahip gelin ve damat adaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Kısmetse Olur’un 10 Mayıs tarihli bölümünde en yakın arkadaşı Adnan ile arası bozuk olan Onur gözyaşı dökerken; Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıkıyor. Tekmelerin havada uçuştuğu kavga devreye yapım ekibi girmek zorunda kalıyor. Peki bu sıradışı kavga Farima ve Rabia'ya nasıl bir son getirecek? Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi her gün, haftanın finali ile her cumartesi saat 12.30'da sadece kanald.com.tr'de!

9 Mayıs tarihli bölümde Melis ve İlkay aşkında yeni bir kriz yaşanacak. İlkay için dövme yaptıran Melis ancak beklediği olumlu tepkiyi alamayan Melis, kırmızı odada bir şeylerin yolunda gitmediğini söyleyerek gözyaşı dökecek. Onur ve Adnan arasındaki sorunlar ise bir kez daha masaya yatırılacak. Öte yandan Metin Şentürk’ten sonra İzzet Yıldızhan’ın eve konuk olarak gelişi evdeki gergin havayı bir anda dağıtacak. Metin Şentürk birbirinden duygusal şarkılarıyla evde romantik anlar yaşatacak.