Abone Ol

Kışlada grup seks skandalı!

Geçen ay Paris'te düzenlenen kanlı saldırıların ardından alarma geçen Belçika'nın başkenti Brüksel'de terör alarmının en yüksek seviyede olduğu günlerde bir grup erkek asker ve kadın polisin, kışlada toplu seks partisi yaptığı öne sürüldü

Kışlada grup seks skandalı!

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım akşamı düzenlenen terör saldırılarında 130 kişi hayatını kaybetmiş, bunun ardından Avrupa'da da terör alarmı verilmişti.

GEÇİCİ KIŞLADA SEKS ALEMİ

21 Kasım'da ise Brüksel'de alarm düzeyi en yüksek seviyeye çıkarılmış; metro kapatılmış, bar, restoran ve alışveriş merkezlerinin erken kapatılması yönünde talimat verilmişti. O günlerde Ganshoren bölgesinde de bir polis karakolu, askerlerin de barındığı geçici bir kışlaya dönüştürülmüştü.

Arkadaşları sokaklarda terör nöbeti tutarken, iki kadın polis ve 8 askerin işte bu kışlada grup seks yaptığı iddiası ortaya atıldı ve adı geçen personelle ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ALIŞVERİŞ ÇANTALI ASKERE DE SORUŞTURMA

Belçika ordusu, anti-terör operasyonu sırasında askerlerin sergilediği hal ve hareketler yüzünden daha önce de eleştirilere maruz kalmıştı. Başkent Brüksel'de devriye görevinde olan üniformalı bir askerin, elinde alışveriş çantasıyla görüntülenmesi üzerine yine soruşturma başlatılmıştı.