Abone Ol

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın

Kısa saçın her kadına yakışmadığı gerçeği var, yakıştığındaysa şimdiye kadar niye denememişim ki dedirtebilir. İşte bir kez yakıştığında her biri kısa saçlı prenseslere dönüşen o ayrıcalıklı kadınlar...  

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın

1. Audrey Hepburn. Kısa saçın bir kadında ne kadar güzel durabileceğini onunla öğrendik, en çok ona yakıştığı konusunu tartışmaya bile lüzum yok.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 1

2. Audrey Tautou. Biz bu güzel Fransız'ı Amélie Poulain ile sevdik, bir de onu 39 yaşında bile sevimli gösteren kısa saçlarıyla.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 2

3. Emma Watson. Harry Potter'da uzun saçlı halleriyle gönüllerde taht kursa da her fırsatta kısa saçlarıyla da ne kadar güzel olabileceğini göstermişti.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 3

4. Winona Ryder. 90'ların kısa saçlarıyla özdeşleşmiş çıtırıdır, hala gönülleri fethettiği bilinir.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 4

5. Carey Mulligan. Son birkaç yılda öyle bir parladı ki kısa sürede Hollywood'un aranan yıldızları arasına girdi, ismi akla geldiğinde kısa saçları göz önünde beliriverir.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 5

6. Anne Hathaway. Tam uzun saçlı haline alıştık derken bir bakarsınız yine kısa saçlı haline dönüvermiş. Her iki tarzıyla da güzel mi güzel.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 6

7. Janset. 90'lardan bu yana uzun saçlı halini nadiren görebildiğimiz, fikrimizi alsa kesinlikle kısa saçlı halinden vazgeçmemesi konusunda ısrar edeceğimiz özel kadındır.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 7

8. Mia Farrow. 60'lı ve 70'li yıllarda kısacık saçlarıyla ikon haline gelip "Rosemary'nin Bebeği" filmindeki rolü ile de akıllarda yer edinmişti.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 8

9. Jean Seberg. "Serseri Aşıklar" ile hayran olduğumuz 60'ların bir diğer güzeli. Daha 41'indeyken intihar etmesi üzmüştü, hiçbir zaman bu sevilirliği eskimeyecektir.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 9

10. Charlize Theron. Kariyerinin ilk yıllarında çoğu zaman filmlerde kısa saçlı halleriyle onu izleyip bağlanmıştık. Özellikle de "Kasımda Aşk Başkadır" ile.

Kısa saçın kimselere yakışmadığı kadar yakıştığı 10 kadın - Resim: 10

Onedio