Abone Ol

Kısa boylu erkeklere müjde! Gizli topuk Türkiye'ye de geldi!

Tom Cruise'la gündeme gelen, kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı "gizli topuk" satışları patladı.

Kısa boylu erkeklere müjde! Gizli topuk Türkiye'ye de geldi!

Ünlü aktör Tom Cruise'un da son filmindeki rol arkadaşı Cameron Diaz ile aynı boyda görüntülenmesi nedeniyle giydiği konuşulan 'gizli topuklu' ayakkabılar Türkiye'de de yayılıyor. Yeşil Kundura yetkilileri Türkiye'de kısa boylu erkeklere şimdiye kadar 10 bin ayakkabı sattıklarını belirttiler.

KISA BOYLU ERKEK 'GİZLİ TOPUK' PEŞİNDE
Kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, haftada bin çift boyu uzatan ayakkabı sattıklarını söyledi.

Başta dünyaca ünlü Aktör Tom Cruise olmak üzere tüm kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı olan boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Gizli ökçeyle yapılan bu özel topuklu ayakkabılar dışarıdan bakıldığında kesinlikle belli olmuyor ve boyu 5 ila 10 santim arasında uzatıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, erkeklerin boyunu 5, 6.5 ve 8 santim arasında uzatan 3 farklı seçenekte satışa sundukları bu ayakkabılardan haftada bin çift sattıklarını söyledi.

İLK HAFTA TALEP PATLAMASI YAŞANDI
Yaptıkları araştırmalarla bu ayakkabılara Türkiye'den çok fazla talep olduğunu gördüklerini belirten Toprak, bunun ardından haziran ayında seri üretime başladıklarını dile getirdi. Toprak, "Türkiye'de ayakkabı sektöründe şu anda bizden başka bu ürününün seri üretimini gerçekleştiren yok" dedi.
Boyu uzatan ayakkabıların fiyatlarının 129 TL'den başladığını söyleyen Toprak şöyle devam etti: "Türkiye'de bu tarz ayakkabılara yoğun ilgi olduğunu gördük. Boyu uzatan ayakkabılar yurt dışından getirtiliyordu ya da özel olarak ayakkabıcılarda yapılıyordu. Biz de sektördeki bu boşluğu gördük ve seri üretime geçtik. Satışa başladığımız ilk hafta talep patlaması yaşandı ve telefonlarımız susmadı. Şu anda kadar 10 bine yakın ayakkabı sattık."

Boy uzatan ayakkabı koleksiyonunu sürekli olarak geliştirdiklerini söyleyen Toprak, "Şu anda 15 farklı modelde 50 farklı renk seçeneğimiz var. Kışlık modeller üzerinde çalışıyoruz bu modeller içinde kışlık bot da olacak" dedi.

Gündüz Gece filminin galasında bir araya gelen 1.73'lük Tom Cruise'la 1.79'luk Cameron Diaz'ın aynı boyda olması dikkatleri çekmişti. Diaz topuklarına rağmen Cruise'u geçememiş Cruise'un gizli topuklu ayakkabı giydiği iddia edilmişti.

Habertürk