Abone Ol

Kırlangıç Fırtınası dün akşam neden geç saatte yayınlandı?

Kırlangıç Fırtınası bu akşam yayınlanması gereken 5. bölümüyle izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu.

Kırlangıç Fırtınası dün akşam neden geç saatte yayınlandı?

Ekranların herkes tarafından tam not alan ve oldukça tutulan dizisi Kırlangıç Fırtınası yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda yer alacak. Sevilen dizisi yayın saatinde ekranlarda yer almaması merak edildi. Diziseverler, Kırlangıç Fırtınası bu akşam neden yok? Kırlangıç Fırtınası yeni bölüm ne zaman gibi aramalara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Kırlangıç Fırtınası bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Kırlangıç Fırtınası yeni bölümü için nefesler tutuldu. Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, Ebru Aykaç, Gün Akıncı, İnanç Konukçu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kırlangıç Fırtınası 5. bölümünde Kudret ve Ülfet artasındaki savaş giderek büyüyor. Ülfet’in şakasının olmadığını anlayan Kudret, bu kez kendi silahıyla kardeşinin karşısına çıkıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ülfet’in Kudret’i ihbar etmesi ve suçüstü yakalatması Kudret için büyük bir darbe olur. Ülfet’in artık asla geri adım atmayacağını anlayan Kudret, Ülfet’i hafife almaması gerektiğini iyiden iyiye anlar. Ülfet artık Kudret için en büyük tehlike haline gelir. Abi kardeş düellosu tüm şiddetiyle devam etmektedir. Maral ve Yusuf arasındaki yakınlık Şahin’i rahatsız etmeye başlar. Adını koyamadığı aşkı, kardeşi ve sevdiği arasına sıkışan Şahin geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Fikret ve Zehra arasındaki gerilim gitgide yükselirken Fikret’in yaptıklarına dayanamayan Zehra için artık konak yaşanmaz hale gelir. Çıkış yolu arayan Zehra çareyi nerede bulacak? Hikmet ve konaktakiler Zehra’nın vereceği karardan nasıl etkilenecekler?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret ve Fikret öldü zannettikleri Ülfet’i düğünde karşısında görünce şok olurlar. Ülfet’in varlığından artık herkesin haberdar olması Kudret ve Fikret’i iyice köşeye sıkıştırır. Konak içinde Kudret ve oğulları arasındaki gerginlik tırmanmaktadır.Gücü sorgulanan Kudret önüne gelen herkese saldırmaya başlar ve bu durumdan en büyük payı Meryem alacaktır.

Zehra’yı susturamayacağını anlayan Fikret Hanım, akla hayale gelmeyecek bir tuzakla Zehra’nın iplerini eline alır. Ancak Fikret Hanımın hesap edemediği şey Hikmet’in karısına karşı duyduğu güven ve sevgisidir. Yusuf ve Maral arasındaki yakınlaşma, en başta çok umursamadığını düşünse de artık Şahin için dayanılmaz hale gelmektedir. Acaba Şahin ve Yusuf’un arası Maral yüzünden açılacak mı? Fikret ve Kudret, Ülfet’e olan öfkelerini konak halkına eziyet ederek çıkarırken Ülfet tüm bunlara sessiz kalamaz ve Kudret için belki de en güçlü darbelerinden birini indirir.