Abone Ol

"Kırıkçı çıkıkçı Uğur!" Uğur Yücel'i hiç böyle görmediniz!

Uğur Yücel, Fatih Akın'ın son filmi "Soul Kitchen"da (Ruh Mutfağı)canlandırdığı kırık çıkıkçı karakteriyle izleyicileri fazlasıyla güldüreceğe benziyor.

"Kırıkçı çıkıkçı Uğur!" Uğur Yücel'i hiç böyle görmediniz!

Fatih Akın'ın Venedik Film Festivali'nde izleyiciyle buluşan "Soul Kitchen" filminde kırık çıkıkçı Kemal karakterini canlandıran Uğur Yücel, komik görüntüsüyle görenleri şaşırttı.

Sakallı ve gözlüklü

Yücel'in uzun sakalı ve şişe dibi gözlüğüyle sıra dışı bir imaj çizdiği filmde, Hamburg'ta Soul Kitchen adını verdiği lokantada işleri iyi gitmeyen, sevgilisi Şanghay'a taşınan Zinos'un karışık hayatını düzene sokma sürecinde yaşadığı komik olaylar anlatılıyor.

Ödüle doymuyor

Hamburg kentinde farklı kültürleri ele alan "Soul Kitchen"da, Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Birol Ünel gibi başarılı isimler de rol alıyor. Film şimdiden 51. Lübeck Kuzey Ülkeleri Film Festivali'nde en iyi senaryo kategorisinde 'Kuzey Almanya Film Ödülü', 17. Uluslararası Hamburg Film Festivali'nde 'Art Cinema', Venedik Film Festivali'nde de 'Jüri Özel Ödülü' ve 'Young Cinema Award' ödüllerini kazandı. Uğur Yücel, Fatih Akın' "New York I Love You" filmi için çektiği bölümde de rol aldı. ?

Uğur Yücel'in canlandırdığı kırık çıkıkçı Kemal, beli tutulan Zinos'u iyileştirmek için değişik yöntemler kullanıyor...

Sinem Vural - Hürriyet