Abone Ol

Kırgın Çiçekler 89. bölüm fragmanında yangın şoku

Atv dizisi Kırgın Çiçekler'den yeni bölüm ve yeni sezon detayları geldi.

Atv'nin pazartesi günleri ekrana gelen dizisi Kırgın Çiçekler Pazartesi günü yeni sezona başlıyor. Diziden yeni bölüm detayları geldi.

Kırgın Çiçekler'in 18 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak 89. bölüm detayları şöyle:

Banu’nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır.

Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral’e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.

KIRGIN ÇİÇEKLER'DE KİM HANGİ ROLDE?

İpek Karapınar (Feride) Özgür Çevik (Toprak) Biran Damla Yılmaz (Eylül) Veda Yurtsever (Nazan) Esra Dermancıoğlu (Zehra) Cansu Fırıncı(Kemal) Gökçe Akyıldız (Songül) Hazar Motan (Cemre) Çağla Irmak (Kader) Aleyna Solaker (Meral) Mehmet Aykaç (Serkan) Arif Diren (Güney) Nil Keser (Defne) Esma Yılmaz (Büşra) Dilara Mücaviroğlu (Aleyna) Burcu Almeman (Selin) Kaan Kasapoğlu (Mert) Elif Ceren Balıkçı (Sedef) Sacide Taşaner (Neriman) Zeynep Irgat (Hediye)