Abone Ol

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız Ekranlara Geri Dönüyor!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdıkları Songül karakteri ile büyük bir başarı elde eden Gökçe Akyıldız, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız Ekranlara Geri Dönüyor!

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdıkları Songül karakteri ile büyük çıkış yaptı. 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen genç oyuncu, 2000’li yıllardan itibaren dizi setlerinde birçok kez yer aldı…

Fatih Harbiye isimli dizideki Aslı karakterinin yanı sıra Medcezir’de Zeynep olarak öne çıkan oyuncuyu akıllara yazan proje ise Kırgın Çiçekler oldu. Gökçe Akyıldız, evlilik ve annelik derken uzunca bir süre dizi setlerinden uzakta kaldı.

Oyuncu 3 yıldır hiçbir projede görünmedi. Hayranları yeni proje bekliyordu ve bu konuda müjde de geldi… Gökçe Akyıldız yeniden ekranlara dönüş yapıyor.

TRT’nin dijital platformu için çekilecek olan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına yönelik hazırlanan Akif dizisinde ünlü oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un büyük kızı Cemile olarak izleyici karşısına çıkacak olan Gökçe Akyıldız, güçlü bir karakter sunumu sergileyecektir.

Zira Cemile karakteri güzelliği ve kararlılığı ile öne çıkıyor… Ömer Rıza ile yakınlaşan Cemile’nin babasının engeline rağmen aşkından vazgeçmemesi hikayeyi bir hayli etkileyici yapıyor.

İstiklal Marşı’nın yazarı olan Mehmet Akif Ersoy’u usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandıracak. Ünlü şairin eşi İsmet olarak ise Özge Borak’ı izleyeceksiniz.