Abone Ol

Kırgın Çiçekler'de Kemal'in şantajı ortaya çıkıyor

Kırgın Çiçekler 33. Bölümde neler yaşanacak? Dram yüklü hikayesi ile izleyenlerine duygu dolu anlar yaşatan Kırgın Çiçekler 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Kırgın Çiçekler'de Kemal'in şantajı ortaya çıkıyor

Nazan’dan şantajla para sızdırmaya uğraşan Kemal, gizlice mesaj atarken Mesude’ye yakalanır. Aklı karışan Mesude, mesajın peşine düşer. Kader, kapısını çalan sürpriz ziyaretçiyle büyük şok yaşar…

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Meral büyük üzüntü yaşar. Seher, kendini affettirmek istemektedir. Kızlar borcu ödeyerek Seher’i kurtarmak istese de; Abbas’ın Seher’in peşini bırakmaya niyeti yoktur.

ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 32. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler dizisi geçen bölümde Seher, Gökhan’ın katili diye Nazan’ın evine elinde silah ile gider. Meral, annesi Seher’in pavyonda şarkı söylediğini öğrenmenin şokunu yaşar. Peki Kırgın Çiçekler 32. bölümde neler oldu?

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi duygu yüklü dizisi olan Kırgın Çiçekler, sürprizlerle dolu 32. bölümü ile geçtiğimiz gece ekranlara geldi.

Her bir sahnesinde nefes kesen olayların yaşandığı dizinin 32. Bölümünün yayınlanmasının ardından bir sonraki bölümü merak edilmeye başlandı. Heyecanlı bir final ile 32. Bölümü noktalayan dizinin bakalım yeni bölümünde neler olacak?

Kırgın Çiçekler 32. bölümde neler oldu?

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Meral büyük üzüntü yaşar. Seher, kendini affettirmek istemektedir. Kızlar borcu ödeyerek Seher’i kurtarmak istese de; Abbas’ın Seher’in peşini bırakmaya niyeti yoktur. Nazan’dan şantajla para sızdırmaya uğraşan Kemal, gizlice mesaj atarken Mesude’ye yakalanır. Aklı karışan Mesude, mesajın peşine düşer. Kader, kapısını çalan sürpriz ziyaretçiyle büyük şok yaşar…

Kırgın Çiçekler 32. bölümde Defne, sınıfın ortasında Meral’in annesi Seher’in pavyonda çalıştığını söylemesi Songül’ü çileden çıkartır. Songül, bunu kimden öğrendiğin söyletmesi için Defne’yi zorlar. Defne’ye bunu söyleyenin Güney olduğunu söylemesi ile Songül ile araları tekrar bozulur.

Seher, Meral’in kendisinin pavyonda şarkıcılık yaptığını öğrenmesi ile başından geçen acı hayat hikayesini anlatmaya başlar. Bu durum kızları etkiler ve Seher’i Abbas’ın elinden kurtarmak ve borcunu ödemek için planlar yaparlar.

Kırgın Çiçekler son bölümde Songül ne kadar engellemek istese de Meral, annesinin borcunu görüşmek için pavyona Abbas’ın yanına gider. Hatta bu borcu ödemek için annesinin yerine sahnede şarkı bile söyleyebileceğini söyler. Songül buna engel olmak istese de başarılı olamaz. Meral sahnede iken annesi Seher gelir ve kızları pavyondan çıkarır.