Abone Ol

Kırgın Çiçekler'de beklenmeyen misafir

ATV ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler 26. son bölümü ile ekrana kilitledi. Kemal'den gelen kötü haber herkesi şok etti. Kırgın Çiçekler 27. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Kırgın Çiçekler'de beklenmeyen misafir

NTC MEDYA tarafından yapılan Özgür Çevik, İpek Karapınar gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler'de bu hafta yer yerinden oynadı. Eylül, Kemal'in hapse girmesiyle büyük sorunlar yaşarken; Songül ve Kader için aşk zamanı. Meral ise annesiyle yüzleşti.

Kırgın Çiçekler 27. bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Hapishanede şişelenen Kemal, yoğun bakıma alınır. Haberi alan Mesude, hastaneye koşar. Nazan, mücevherlerini Defne’nin çaldığından şüphelenerek üzerine gider.

Songül ve Kader, Seher’den Meral’e annesi olduğunu artık söylemesini isterler. Meral, arabasına bindiği adam tarafından köşeye sıkıştırılır. Serkan, Eylül’ün doğum günü için sürpriz bir parti hazırlayarak herkesi bir araya toplarken beklenmeyen ziyaretçi kafaları karıştırır…

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal tutuklanır. Polis Nazan’ın evinde parmak izi ararken Defne yakalanma korkusu yaşar. Mesude, Nazan’a şikayetini çeksin diye yalvarır. Cemre, Zeyno’yu kızlarla tanıştırır.

Feride ve Toprak arasında telefon krizi açmaza girer. Toprak, Feride’nin peşinde biri var korkusuna kapılır. Cenk, Meral’i annesiyle tanıştırmak üzere evine davet eder.

Büyük bir heyecanla eve giden Meral beklemediği şeylerle karşılaşır.

Eylül, hapishaneye gidip Kemal’e bütün nefretini haykırır. Mesude ve Eylül arasında artık her şey kopma noktasına gelir…