Abone Ol

Kırgın Çiçekler 64.yeni bölümde yeni oyuncu!

Kırgın Çiçekler dizisi nefesleri kesen son bölümün ardından yayına giren yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Kırgın Çiçekler 64.yeni bölümde yeni oyuncu!

Ekranların merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 64. bölümü ile 19 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER'E YENİ OYUNCU!

ATV’de pazartesi akşamları ekranlara gelen Kırgın Çiçekler dizisine yeni oyuncular katıldı. Yapımcılığını NTC Medya’nın yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisine dört  yeni oyuncu dahil oldu.

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in yer aldığı diziye Esra Dermancıoğlu, Atılgan Gümüş, Oğuz Peçe ve Elif Ceren Balıkçı dahil oldu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümde Kader kardeşinin ölümüyle bunalıma girer. Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır. Sadullah kendisine kalan mirasla küçük bir ev alır.

Songül, Kader'i bırakıp babasının yanına gidemez. Güney bu duruma müdahale edince Kader ve Songül'ün arası açılır. Cemre asistanlık yaptığı moda dergisinin çekimi için Meral'e modellik işi ayarlar. Çekime Eylül de gidince işler karışır. Songül, babasıyla bir hayat kurma çabasındayken komşuları Zehra onları bilmedikleri bir tehlikeye sürükler.