Abone Ol

Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı: Cemre'ye bir şok daha!

Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan bu hafta da eksik olmayacak. Kırgın Çiçekler izleyicisinin merakla beklediği 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Cemre çok zor günler geçiriyor.

Kırgın Çiçekler 47. bölüm fragmanı: Cemre'ye bir şok daha!

İşte Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar...

Kırgın Çiçekler 47. Bölüm fragmanıyla sizlerle buluşuyor. ATV ekranlarının dramatik dizisi Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde tüm dengeler değişecek. Emel, Cemre'yi kurtarmak için Neriman'la velayet kavgasına tutuşur. Peki, Cemre akıl hastanesinden kurtulabilecek midir? İşte, Kırgın Çiçekler 47. Bölüm fragmanı ve detayları...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Emel, Cemre’nin velayetini almak için Neriman’ın karşısına çıkar.

Emel, Cemre'nin velayetini almak için Neriman'ın karşısına çıkar. Kızlar engel olmak için Feride'nin yardımını ister. Defne, Nazan'ın kızlarla işbirliğine girmesinden rahatsız olur. Planlarını bozmak için gizlice kızları takibe alır. Cemre, Defne yüzünden çok zor bir durumun içine düşer. Meral, artık çektiği acıya dayanamayarak intikam almak için İhsan'ın karşısına çıkar. Nezihe ile evlenme ihtimali ortadan kalkan Kemal, Eylül'ü suçlayarak yurdun kapısına dayanır. Kemal'in tehditleriyle bunalan Eylül tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır.