Abone Ol

Kırgın Çiçekler 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler yeni sezon heyecanı başladı. Atv’nin geçtiğimiz sezona damga vuran iddialı drama dizisi Kırgın Çiçekler’in merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Ekranların merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler’in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Cansu Fırıncı, Hazar Motan, Aleyna Solaker ve Sacide Taşaner’in yer aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği NTC Medya imzalı dizinin yeni sezon tanıtımı büyük merak uyandırdı.


Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler, yeni sezonunda Eylül’de atv’de!

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ SEZON FRAGMANI

Kırgın Çiçekler’in konusu şöyle: Çocuk Esirgeme Kurumuna müdür olarak atanan Feride’nin 16 yaşında üvey baba taciziyle sıkışmış Eylül, annesi olmayan babası da adam öldürmekten hapse girmiş Songül, daha iki günlükken un çuvallarının üzerine terk edilmiş Kader, gayri meşru olduğu için yuvadan atılan Meral ve pamuklar içinde yaşadığı yuvadan sert bir şekilde kimsesizliğin ortasına düşen Cemre’nin yaşamlarına dokunmasıyla başlıyor hikaye. Bir de bu hikayenin tam ortasında Feride’ye olan aşkı uğruna savaşan biri daha var: Toprak…