Abone Ol

Kiraz Mevsimi 58. Bölüm

Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümünde neler olacak?

Kiraz Mevsimi 58. Bölüm

Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yeni bölümün oldukça neşeli ve komik olacağına işaret ediyor. Dizinin bu haftaki bölümünde izleyicileri pek çok komik an bekliyor. Kiraz Mevsimi’nin erkekleri bebek dizi değiştirirken zor anlar yaşayacaklar ki kızlar kahkahalarla gülecekler. Kiraz Mevsimi 58. bölüm bölüm fragmanı geçtiğimiz sezonu hatırlattı. Önceki bölümlerin andıran bu haftaki bölümde Ayaz ile Öykü arasında da eski bölümleri hatırlatan anlar yaşanacak. Ayaz’ın Öykü ile uğraştığı bowling salonunda Ayaz, Öykü’ye istediğini söylettirecek…

KAÇIRANLAR İÇİN KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM
Öykü’nün evliliği gözden geçirelim demesi üzerine, Öykü ve Ayaz aynı evde, bir diğerinin özür dilemesini bekleyerek yaşamaya başladıar. Öykü’nün Atlantist’i borçlarından kurtarmak için gelinlik dikmeyi kabul ettiği Ayşe-Hüseyin çifti, Öykü ve Ayaz’ın yanlarında ettiği kavga yüzünden ayrılmaya karar verince ortalık karıştı.

Yapımcı Saffet’in rüzgarına kapılan Emre, İlker’in de cesaretlendirmesiyle popstar olma yoluna girdi. Emre’nin hayatına geçmişten gelen bir arkadaş girince işler karıştırdı. Tankut’tan ayrılan Şeyma azimle kurbağa prens öpmeye devam etti. Bu sefer karşısına çıkacak adaydan çok umutluydu.

Naz, Mete’yi Şeyma’dan kıskanmaya başladı. Yokda Mete’nin Şeyma’ya karşı olan hisleri değişti mi?