Abone Ol

Kiralık Aşk'ta sürpriz sahne - Kiralık Aşk 40. bölüm izle

STAR TV'nin heyecanlı dizisi Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı ile izleyenleri heyecanlandırdı. Ömer'in tepkisi ne olacak? Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Kiralık Aşk'ta sürpriz sahne - Kiralık Aşk 40. bölüm izle

Kiralık Aşk bu hafta 40. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanının geç yayınlanması dizinin hayranlarını merak içerisinde bıraktı. Kiralık Aşk 40. bölümde Defne ve Ömer arasında neler yaşanacak? Kiralık Aşk yeni bölümden detaylar haberimizde.

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.

Kiralık Aşk'ta sürpriz sahne - Kiralık Aşk 40. bölüm izle - Resim: 1Kiralık Aşk 40. bölümde ateşli sahneler... Yoksa rüya mı?

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?

Yayın Günü: 01 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk'ta sürpriz sahne - Kiralık Aşk 40. bölüm izle - Resim: 2Elçin Sangu'nun en büyük takıntısı

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar. Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürprizbir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

KİRALIK AŞK 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı. Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?

Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?

KİRALIK AŞK OYUNCU KADROSU

Defne-Elçin Sangu

Ömer-Barış Arduç

Sinan-Salih Bademci

Yasemin-Sinem Öztürk

Neriman-Nergis Kumbasar

Necmi-Levent Ülgen

Hulusi-Ferdi Merter

Esra-Melisa Giz Cengiz

Türkan-Hikmet Körmükçü

İsmail-Kerem Fırtına

Nihan-Sanem Yeles

Koray-Onur Büyüktopçu

Serdar-Osman Akça

Sude-Melisa Şenolsun