Abone Ol

Kiralık Aşk'ta sosyal medyayı sallayan sahne

18-20 Aralık 2015 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Kiralık Aşk yer aldı.

Kiralık Aşk'ta sosyal medyayı sallayan sahne

Kiralık Aşk, Koriş’in komik sahneleri, Defne ve Ömer arasındaki rekabeti Ömer’in kazanması ve romantik sahnelerin azlığıyla ilgili eleştirilerle konuşuldu. Dizi, 28,86 Somera Rating ve %53,0 ileti payı alarak hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Hafta sonunun en çok konuşulan ikinci yayını TGEV 20. Yıl programı oldu. Vakfın 20.yılı nedeniyle yardım toplamak amacıyla düzenlenen TGEV 20. Yıl sosyal medyada ünlülerin söylediği şarkılarla konuşuldu. En çok bahsedilen ünlüler Tolga Sarıtaş, Barış Arduç ve Emre Kınay olurken program 22,72 Somera Rating ve %27,6 ileti payıyla 2. sıraya yerleşti.

Kiralık Aşk'ta sosyal medyayı sallayan sahne - Resim: 1

Gençlerbirliği – Fenerbahçe maçı, pozisyonları ve taraftarların sevinçleriyle sosyal medyada ses getirdi. Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı maç 20,38 Somera Rating ve %14,2’lik ileti payıyla hafta sonunun en çok konuşulan 3. yayını oldu.

En çok konuşulan 4. yapım Filinta oldu. Dizi en çok Farah’ın Davut Paşa’nın kızı olduğunun ortaya çıkması ve Boris’in öldü sanılıp ölmemesi ile konuşulurken 17,41 Somera Rating ve %9,5 ileti payıyla hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Acı Aşk yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada ses getirdi. Dizi Selin Şekerci’nin performansıyla ve ilk bölüm yorumlarıyla konuşulurken 15,44 Somera Rating ile 5. sıraya yerleşti.