Abone Ol

Kiralık Aşk'ta şaşırtan teklif

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk yeni bölüm için heyecan dorukta. Ömer ve Defne arasında yaşananlarda son durum ne olacak merak konusu. Kiralık Aşk 27. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Kiralık Aşk'ta şaşırtan teklif

Star Tv'de izlenme rekorları kıran Kiralık Aşk dizisi 27. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın kadrosunda yer aldığı Kiralık Aşk yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde Ömer'in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızıştı! Başındaki Kiralık Aşk belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman'la görüşme kararı aldı! Yasemin ve Sinan, kılıçları çekti! Sude, tarafıyla yine çok şaşırttı. Ömer'in ise tüm dengeleri sarsacak yeni bir planı vardı. Bu plan ile birlikte Defne ve Ömer arasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Gizlice Ömer'in odasını karıştıran Defne'nin Ömer tarafından yakalanması ise ikili arasında yaşanacak yeni bir ateşi tetikledi. Ömer'in Defne'den isteği şey neydi? Defne, Neriman'a ne teklif etti? Neriman, Defne'nin teklifini kabul etti mi? Tüm bu soru işaretler Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.