Abone Ol

Kiralık Aşk'ta Ömer'in yumruğu olay oldu

Sosyal medya reytinglerinde bu hafta zirvede ne var?

Kiralık Aşk'ta Ömer'in yumruğu olay oldu

04 - 06 Aralık 2015 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Gaziantepspor – Fenerbahçe maçı yer aldı.

Gaziantep – Fenerbahçe maçı pozisyonları, Gaziantepspor lehine verilen penaltı kararı ve taraftarların destek iletileriyle hafta sonu ekranının sosyal medyada en çok konuşulan yayını oldu. 2-2 beraberlikle sona eren maç, 42,84 Somera Rating ve %43,3 ileti payı aldı.

Hafta sonunun en çok konuşulan ikinci yayını Galatasaray – Bursaspor maçı oldu. Maç sosyal medyada pozisyon yorumları, destek iletileri ve gol sevinçleri ile konuşulurken 29,5 Somera Rating ve %16,7’lik ileti payıyla ikinci sıraya yerleşti.

Kiralık Aşk, Defne’nin tasarımcı olması, Ömer’in sinirlenip duvara yumruk attığı sahne ve Yasemin’in değişimi ile konuşuldu. Dizi 20,85 Somera Rating ve %50’lik ileti payıyla hafta sonunun en çok konuşulan 3. yapımı oldu.

O Ses Türkiye, “Hey Gidi Karadeniz” şarkısı söyleyen kız, Gökhan’ın komik halleri ve Ebru Gündeş’in sesinin güzelliği ile ilgili iletilerle konuşuldu. Program 11,51 Somera Rating ve %7,3 ileti payıyla hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Dada, bu haftaki konukları Mahmut Tuncer ve Asuman Krause ile ilgili iletilerle konuşuldu. Seyirciyi oldukça eğlendiren program 11,28 Somera Rating ve %7,2’lik ileti payıyla en çok konuşulan 5. program oldu.

Kiralık Aşk'ta Ömer'in yumruğu olay oldu - Resim: 1