Abone Ol

Kiralık Aşk'ta Ömer Defne'nin teklifini kabul edecek mi?

Kiralık Aşk 5 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanan 32. son bölümünde Passionis'e geri dönen Ömer’i bekleyen önemli bir sürpriz var.

Kiralık Aşk'ta Ömer Defne'nin teklifini kabul edecek mi?

Reytingleri alt üst eden Kiralık aşk'ın merakla beklenen 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk yeni gelişmeleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Klip tadındaki sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizide sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 33. yeni bölümü ile 12 Şubat Cuma akşamı saat 20:00'da star'da.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk dizisi son bölümünde; Ömer ve Defne, aralarında yakınlaşmalar devam etti. Ömer'e hayranlığını itiraf eden Defne, bu kadarla da kalmayıp ona beraber yaşamak istediğini söylemişti. Ve beraber aynı evde kalmaya karar veren Ömer ile Defne çifti için yeni maceralar başlamış oldu. Hem Defne'nin, hem de Ömer'in kafasını karıştıran sorular artık netlik kazandı.

Passionis'e geri dönen Ömer'i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer'i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi? Yasemin'in Passionis'le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir? Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek? Sude'nin Kiralık Aşk'la ilgili büyük planı ne? Tüm bu soru işaretleri Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde yanıt buldu.