Abone Ol

Kiralık Aşk'ta Defne'yi bekleyen zor sınav ne?

Kiralık Aşk 24. bölümünde yaşadığı peri masalından gerçek dünyaya dönen Defne'yi şimdi çok daha zor sınavlar beklemektedir. Hayatında değişmeyen tek şey ise Ömer'e olan aşkı...

Kiralık Aşk'ta Defne'yi bekleyen zor sınav ne?

Son zamanların en iyi romantik komedisi Kiralık Aşk her bölümde artan reyting rakamlarıyla cuma akşamları evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Her hafta olduğu gibi 11 Aralık 2015'te yayınlanacak yeni bölüm yine merakla bekleniyor... Defne hayata sıfırdan başlayabilecek mi? Ömer duvarlarını yıkabilecek mi?

Defne abisine para bulmak için girdiği bu peri masalının içinde esas oğlan Ömer'i kendine aşık etmek isterken hesapta olmayan birşey yaşamaya başlar. Gerçek AŞK'ı... O saatten sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır artık...

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk’ın senaryosunu Meriç Acemi üstlenirken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

24. BÖLÜM ÖZETİ:

Kendi mucizesini kendi yaratmaya karar veren Defne herşeye sıfırdan başlar ve eski işine geri döner, bu sefer kendi gibi olacaktır yalansız, dolansız yanlızca kendi olduğu bir Defne olarak çıkacaktır Ömer'in karşısına. Sacede Ömer'in Defne'si olucaktır artık. Düğün gecesinden sonraki ilk karşılaşma herşeyin başladığı noktada olur. Ömer'in Defne'yi ilk öptüğü yerde... Ömer'in yüreğinde fırtınalar kopsada o soğuk duruşundan asla vazgeçmez, bu durum Defne'yi kahreder Ömer'in onu unuttuğunu düşünmektedir...

Ömerin kafası çok karışıktır. Hangisi daha zor onun için Defne'ye güvenip etrafına ördüğü kalın koruma duvarlarını yıkmak mı? Yoksa Defne'siz her gün biraz daha ölmek mi? Hislerini bir tek en büyük sırdaşı, kardeşi, dostu olan Sinan'a anlatabilir ama onada ne anlatacağını bilemez. Sadece ustasına söylediği birkaç cümle kasasında dönüp duran herşeyi özetler aslında "Sevip sevmediğini, gerçek olup olmadığını anlayamıyorum"...  Ömer Defne'yi kafasından bir nebze olsun çıkarabilmek için kendini işe verir yeni gireşimlerde bulunmak için hazırlıklar yapar. Amacı artık kendi mağazasını açmaktır. Ömer Yasemin'in boşalan kadrosunu İz'le doldurur.

Ömer ve Sinan'dan ayrılan Yasemin üretim işine girmeye karar verir ve kendi ekibini toplamaya başlar. En büyük manevi desteği ise her zaman olduğu gibi İso verir. İyi bir tasarımcıya ihtiyacı olan Yasemin akıllı bir seçim yapar ve Defne'ye kendisiyle çalışmak istediğini söyler. Hain planların tek adresi Deniz çirkinliklerine kaldığı yerden devam eder ve Yasemin'e yeni şirketi için yatırımcı olmayı teklif eder. Yeni başlangıçlar için Defne yasemin'i, Yasemin'de Deniz'in teklifini kabul eder.

Ve şirketlerin savaşı başlar...

İşte bu muhteşem hikayenin esas oğlanın ve esas kızının gerçek hayatları...

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR ?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan yakışıklı oyuncu, ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazanır fakat ilk yılında okula uyum sağlayamayınca İstanbul'a geri döner. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla ilgilenmenin yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yapmıştır. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitiminin ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katılılır Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi ve Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını televizyon sekretüne duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede görev almıştır. 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandırmıştır.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle adını duyutmuştur. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmış, daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde rol almıştır.