Abone Ol

Kiralık Aşk 17. Bölüm 2. fragmanı

Kiralık Aşk 17. bölüm 2.fragmanını yayınladı. STAR TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk yeni bölümde Defne ve Ömer arasında yeniden bir şeyler olacak mı?

Kiralık Aşk'ta Defne'nin komik halleri

Kiralık Aşk 17.Bölüm Fragmanı

Kiralık Aşk 17. bölüm 2.fragmanını yayınladı. STAR TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk yeni bölümde Defne ve Ömer arasında yeniden bir şeyler olacak mı? Diziye yani katılan isim herkesi şaşırtacak. Kiralık Aşk yeni bölüm detayları haberimizde.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU KİRALIK AŞK'TA

Güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Kiralık Aşk dizisinde İz rolünü canlandıracak. Daha önce ‘Es Es’, ‘Kirli Beyaz’ ve ‘Karadayı’ gibi yapımlarda rol alan Leyla Lydia Tuğutlu dizide Ömer’in eski sevgilisi olan İz’e hayat verecek. Leyla Lydia Tuğutlu 2008 Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olmuştu. Engin Günaydın’la birlikte İçimdeki Ses filminde de başrol oynamıştı.

ELÇİN SANGU KİMDİR? 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in geçmişinden gelen yabancı kim?

Defne ve Ömer yüzleşiyorlar. aşk onları birbirine bağlayacak mı? Engeller var. Defne'nin de bu engelleri aşmak için planları işe yarayacak mı?

Ömer’in karsısında artık bambaşka bir Defne var. İsmail, Yasemin'in son hareketinden sonra ne yapacak? Sude, Sinan'ın içini yakanın kim olduğunu buldu!

Deniz ise Ömer'in kışını başlatıyor! Beklenenden çok daha güçlü bir düşman olarak. Peki ya bu sırada Ömer'in geçmişinden gelen ve bütün dengeleri değiştirecek o kişi kim?

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk’ın senaryosunu Meriç Acemi üstlenirken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.