Abone Ol

Kiralık Aşk'ta beklenen oldu

Vatan gazetesi yazarı Dizi Doktoru Oya Doğan, Kiralık Aşk'ın zirveyi kaptırmasını köşesine taşıdı. İşte Doğan'ın o yazısı...

Kiralık Aşk'ta beklenen oldu

Kiralık Aşk, yayın hayatına başladığından beri ilk defa zirveyi bıraktı. Karagül tam da bitmeyi planlarken yeniden birinciliğe yükseldi. Ama bunun olacağı haftalardır belliydi.

Elçin Sangu: Her habere itibar etmeyin

Çünkü Ömer ve Defne arasındaki aşkın anlatıldığı Kiralık Aşk, Elçin Sangu ve Barış Arduç’un rol aldığı klipler kuşağına dönüştü. Her hafta bir şarkıyla başlayan ve cevaplarını alamadığımız onlarca soruyla geçiştirdiğimiz ama yılmadan izlediğimiz bir dizi oldu Kiralık Aşk. Bunlar sadece benim değil, sokağın fikri... Son haftalarda kimi görsem bana Kiralık Aşk’ı soruyor: “Bu diziye ne oldu?”, “Ömer niye bu kadar karmaşık bir adama dönüştü?”, “Defne neden saçma sapan yollara sapıyor?”, “Sinan nasıl bu kadar kısa sürede üç kişiye aşık olabiliyor?, “Bu dizi neden şarkılı diziye dönüştü?” diye soruyorlar. Aynı soruları ben de soruyorum.

Barış Arduç'tan iddialara fotoğraflı yanıt

Geçen hafta yayınlanan bölümde Defne her şeye yeniden başlama kararı aldı. Bu bölümde de o kararını nasıl uyguladığını izledik. Ancak Kiralık Aşk’ın alamet-i farikası Ömer ve Defne’nin yan yanayken birbirilerine imkânsız oluşlarıydı. Birbirlerinden uzaklaştıkları anda dizi sıkıcılaşmaya başladı. Umarım Kiralık Aşk kısa sürede toparlar. Çünkü sıradan bir hikâyeyi sıra dışı anlatmayı başarmışken bu kadar erken dağılmasına gönlüm razı olmuyor. Üstelik son yıllarda izlediğimiz en uyumlu çifti daha fazla ekranda görmeyi istiyorum.

Barış Arduç ve Elçin Sangu'yu zirveden indirdiler