Abone Ol

Kiralık Aşk dizisi 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekrana gelecek. Son bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen Kiralık Aşk'ın 42. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Kiralık Aşk son bölüm ve dahası haberimizde.

Kiralık Aşk 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. STAR TV'nin fenomen dizisi KiralıkAşk son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Defne ve Ömer arasında yaşanan kriz çözülecek mi? Kiralık Aşk 42. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimzide bulabilirsiniz.

Kiralık Aşk son bölümde: Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar.. Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi?Mahalleye bir misafir geliyor.Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA
Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?