Abone Ol

Kiralık Aşk bu hafta neden yok?

İzlenme rekorları kıran Kiralık Aşk yeni bölümü merakla bekleniyordu. Ancak, Kiralık Aşk yeni fragmanı yayınlandığı halde yayın akışında yer almaması, kafaları karıştırdı. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kiralık Aşk bu hafta neden yok?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk 28. bölüm fragmanları yayınlandı ancak dizinin yayın akışısında yer almaması, meraklandırdı. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Sıradan bir garson olan Defne ve ayakkabı tasarımcısı Ömer'in aşkını kimi zaman eğlenceli kimi zamansa romantizm yüklü sahneleriyle ekrana taşıyan dizinin 28. bölümü 1 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacaktı ancak sürpriz bir değişiklik oldu. Sevilen dizinin yerine "Yok Artık" isimli sinema filmi ekranlarda olacak. Dizinin neden yayınlanmadığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı Kiralık Aşk'ın 28. bölümü 1 hafta gecikmeli olarak 8 Ocak Cuma akşamı 20.00'de STAR TV'de yayınlanacak.

KİRALIK AŞK'TA SON YAŞANANLAR

Son olarak 25 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Kiralık Aşk'ta şu gelişmeler yaşanmıştı: İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvadı. Sıra, Ömer ve Defne'yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüştü. Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkaracaktı. Hem Defne'nin, hem de Ömer'in arasında yaşananlar ilgi çekti. Aşıklar arasındaki güç savaşı başladı! Bu savaştan kim galip çıktı?