Abone Ol

Kiralık Aşk 52. yeni bölüm fragmanı izle: Düğün iptal!

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer ve Defne aşkı kaldığı yerden devam ediyor. Öte yandan dizi bu hafta sezon finali yapıyor.

Kiralık Aşk 52. yeni bölüm fragmanı izle: Düğün iptal!

Star TV’nin cuma günlerine damga vuran ve her sahnesi olay olan Kiralık Aşk’ın 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölümde barışan iki aşık mutlu mesut hayatlarına devam ederken Türkan Hanım ve Neriman’ın didişmesi ikilinin geleceğini tehlikeye sokuyor. Diğer yandan dizi bu haftaki bölümünün ardından sezon finali yapıyor.

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı

“DÜĞÜN İPTAL!”
Ömer ve Defne'nin barışmasından sonra iki aile tekrar Defnelerin evinde bir araya geliyor. Burada her şey çok iyi giderken Ömer, Koriş'in “Evlenmiyorsunuz, düğün iptal” sözleriyle neye uğradığını şaşırıyor. Çünkü Türkan Hanım yaşanan bir olaydan sonra çok fena kızıyor ve Defne'yi Ömer'e vermekten vazgeçiyor.

ÖMER DEFNE’Yİ KAÇIRMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Türkan Hanım'ın bu kararının ardında kolları sıvayan Ömer, hemen Defne'yi kaçırmak için harekete geçiyor. Ömer'in gelişine anlam veremeyen Defne ne olduğunu sorunca Ömer ise “Anneannen vermiyor ben de kaçırıyorum Defne” cevabını veriyor.

Kiralık Aşk 52. bölümü ile 24 Haziran Cuma akşamı Star TV ekranlarında…

sözcü