Abone Ol

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanında Ömer, Defne'yi kaçırıyor!

Kiralık Aşk 52. yeni bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı; 24 Haziran 2016 Cuma akşamı Star'da...

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanında Ömer, Defne'yi kaçırıyor!

Kiralık Aşk 51. son bölümde büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?

Defne her şeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer, Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi?

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?

Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?

Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali fragmanı

KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kiralık Aşk 51. son bölümünde, Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?

Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? sorular Kiralık Aşk 51. son bölümü ile yanıt buldu.

Ömer ile sorunlarını çözemediği düşünen Defne şirkete istifasını sunarken gitme kararı aldı. Herkes Defne ‘nin acele bir karar aldığını düşünürken sorunları çözebileceklerini söylüyordu. Aynı fikirde olmayan Defne çökmüş bir vaziyetteydi. Sonunda istifasını Ömer ‘in masasına koyan Defne ve Ömer arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Eşyalarını toplayarak şirketi terk eden Defne herkesi şoka uğrattı. Defne tüm gerçekleri ailesine açıklarken istifa kararını da annesine anlattı. Bu konuşmaların ardından ağlayarak evden ve şehirden ayrılan Defne izleyenleri hüzne boğdu.

Defne cephesinde bunlar yaşanırken Ömer ise geçmişine dair gerçeklerle yüzleşiyordu. Hatıraların peşini bırakmadı Ömer ustasından öğrendiği gerçekler karşısında dayanamadı ve dedesi ile barıştı. Defne Ömer hüzünlü anlar yaşarken Yasemin ve Sinan Koray ‘ın araya girmesi ile barıştı.

Ömer dedesi Hulusi Bey ‘den aldığı nasihatler doğrultusunda daha fazla bu ayrılığa dayanamadı. Defne ile hatıraları gözünde canlanan Ömer soluğu Defne ‘nin yanında aldı. Ömer ‘i bir anda karşısında gören Defne şok olurken ikili uzun bir sarılma ile hasret giderdi ve barıştı. Ömer son günlerde düşündüklerini ve yaşadıklarını Defne ile paylaşırken ikili hiç kopmama kararı aldı. Birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlayan çift duygu dolu dakikalar yaşadı.

internethaber