Abone Ol

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanında sır ortaya çıkıyor!

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanını yayınladı. Ömer ve Defne ayrılıyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümünde sır ortaya çıkacak...

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanında sır ortaya çıkıyor!

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ile çok konuşuluyor. Defne ve Ömer'in ayrılık kararı gündeme bomba gibi düşüyor. Sadri Usta'nın anlattığı büyük sır ortaya çıkacak mı? İşte Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ve özeti..

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı.

Peki şimdi ne olacak?

Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi?

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne?

Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı 20.00'da Star'da!

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM FRAGMANI

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede?

Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?