Abone Ol

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 50. bölüm fragman özeti yayınlandı. Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında Ömer kayıplara karışıyor. Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında Defne'nin hiç bilmediği bir sırrın da ipuçları yer alacak.

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında Ömer ve Defne cephesinde işler kızışıyor. Kiralık Aşk 50. bölüm fragman özeti Kiralık Aşk'ın Twitter hesabında, fragmanı ise Star'da yayınlandı. Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında yaşananların özeti şöyle:

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer'in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer'i arıyor. Peki Ömer nerede?

Sinan'ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin'le kesin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer'in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer'le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne'yi affedecek mi?

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.
Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?