Abone Ol

Kiralık Aşk 37. bölümde sürpriz gelişme

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın 37. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.

Kiralık Aşk 37. bölümde sürpriz gelişme

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 36. son bölümünde tüm dengeler değişti. Fikret Gallo’nun gelişi ile Ömer ve Defne için zor süreç başlamış oldu. Seyircisine heyecan dolu dakikalar yaşatan Kiralık Aşk 37. bölümünde Defne, Ömer'den ayrılacak mı? sorusu merak konusu olmuştu. İşte o ayrıntılar...

KİRALIK AŞK 37. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.