Abone Ol

Kiralık Aşk 20. bölümde şok sahne!

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın 20. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk 20. bölümde şok sahne!

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk heyecan dolu 19. bölümle ekranlara gelirken şimdi herkes 20. bölümde neler olacağını merak ediyor.

İz ile Ömer'in Marsilya'ya gideceği telefonunu alan Defne Soluğu Ömer'in evinde aldı ve Ömer'in gitmeyeceğini öğrenince iki aşık birbirine sarıldı. Yeni bölümde ise Koray birleşme hakkını Sinan'dan yana kullandı ve Ömer şirketten ayrıldı. Ömer'in ayrılması ile Defne'de ayrıldı. Defne Ömer'i Ön plana çıkarmak için bazı planlar yaparken Defne ve Ömer ilişkilerinde de önemli mesafe kaydediyorlar.

Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse, şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim? İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer’in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz’le Ömer mi? Defne’ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.


ÖNCEKİ BÖLÜMLER

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?
İz yüzünden, Ömer’le Defne’nin aşkı daha da alevleniyor! İkilinin arasındaki tutku giderek artıyor! Ancak Ömer’in başı dertte… Defne, koleksiyon kriziyle sarsılan Ömer’i yalnız bırakmıyor. Onu yeniden ayağa kaldırmak isterken, kendini Ömer’in ilham perisi olarak buluyor.

Bu arada Deniz ise amacına çoktan ulaştı! Kış koleksiyonu artık onda! Passionis krizde! Bütün bunların nasıl olduğunu anlamayan Ömer, koleksiyonu verenin Sinan olduğunu öğrendiğinde büyük tepki veriyor!

Kiralık Aşk'ın konusu

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir. Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Karakterler

Elçin Sangu - Defne Topal, Barış Arduç - Ömer İplikçi, Salih Bademci - Sinan Karakaya, Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar, Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi, Levent Ülgen - Necmi İplikçi, Ferdi Merter - Hulusi İplikçi, İsmail Karagöz - Şükrü, Hande Ağaoğlu - Mine, Hikmet Körmükçü - Türkan Topal, Melisa Giz Cengiz - Esra Topal, Kerem Fırtına - İsmail, Sanem Yeles - Nihan İyigünler, Onur Büyüktopçu - Koray Sargın, Osman Akça - Serdar Topal, Ender Sakallı - Vedat

Barış Arduç Kimdir? Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de dünyaya geldi. Dizi oyunculuğuna başlayalı çok olmasa da kısa sürede kendini kanıtladı. Dizi oyunculuğuna Küçük Hanımefendi dizisi ile başlayan genç oyuncu sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyunculuğunu Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de sergileyince film teklifleri almaya başladı. Barış Arduç geçtiğimiz yıl Deliha ve Sadece Sen gibi sinema filmlerinde rol aldı. Detay için tıklayın; Barış Arduç kimdir?
Elçin Sangu Kimdir? 11 Temmuz 1988'de İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu Mersin Üniversitesi'nde Opera eğitimi aldıktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almaya başladı. Tiyatro eğitimini yarıda bırak müzikle ilgilenen Elçin Sangu tekrar özel bir tiyatroda eğitim görür. Bu eğitimden sonra oyunculuk alanında ilerlemeye karar veren güzel oyuncu dizilerde rol almaya başlar. Elçin Sangu ilk olarak Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde rol aldı. Daha sonra 2013'de çekilen Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda Çağlar rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl da Kurt Seyid ve Şura dizisinde Güzide karakterini canlandıran genç oyuncu başarılı performansı ile kendini kanıtlamış oldu. Detay için tıklayın; Elçin Sangu

Salih Bademci kimdir? Salih Bademci (d. 15 Ağustos 1984, İzmir), Türk oyuncu. Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakterini canlandırmıştır. 2015 Yılı İtibariyle Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Sinan karakterini canlandırmaktadır. 20 Ağustos 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile evlenmiştir.