Abone Ol

Kimsenin göremediğini Nagehan Alçı gördü: Berat Bey ters köşe yaptı

HaberTürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kendisini sıklıkla eleştiren ve Koronavirüs'e yakalanan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a telefon ederek herkesi ters köşeye yatırdığını yazdı.

Kimsenin göremediğini Nagehan Alçı gördü: Berat Bey ters köşe yaptı

Nagehan Alçı, "Berat Bey’in kendisine en çok taarruz eden ismi bizzat araması karşısında AK Parti içinde de şaşkınlık geçirenler az oldu dersem yanlış olur. Bence çok nazik ve klas bir hareket yaptı Albayrak. Henüz sadece 5 senedir milletvekili ve bakan olmasına rağmen olgun ve tecrübeli bir siyasetçi tavrı gösterdi. Herkesi ters köşeye yatırdı.Kutuplaşmaların ve kavgaların egemen olduğu Türk siyasi hayatına nefes aldıran, güzel hareketler bunlar." düşüncesini dile getirdi.

Alçı, Faik Öztrak'la telefon görüşmesini anlattı:

''Ben de dün Faik Öztrak’ı aradım. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hem sağlık durumunu hem de Hazine ve Maliye Bakanı’nın telefonu ile ilgili yorumunu sordum.

Öncelikle şunu söyleyeyim: Telefonda sesi çok iyiydi, müthiş enerjikti. Hiç hasta gibi değildi. Aksine çok neşeliydi. CHP içinde Faik Bey’in seveni çoktur. Hepsi huzurlu olabilirler. Geçmiş olsun dileklerimden sonra hastalığı nasıl geçirdiğini sordum. 'Gayet iyiyim. Hafif atlatıyorum çok şükür Nagehan Hanım’ dedi. Hastaneye gitmeyecek, evde karantinada dinlenerek geçirecekmiş bu süreci Öztrak" 

Yazının devamı için tıklayın