Abone Ol

Kim Kardashian ve Rihanna'nın çıplak fotoğrafları hacklendi

Hollywood ünlüleri, ikinci hacker şokuyla sarsıldı. Aralarında ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın da bulunduğu birçok ünlünün iCloud hesabında bulunan çıplak fotoğrafları internete sızıp kısa sürede yayıldı. 

Kim Kardashian ve Rihanna'nın çıplak fotoğrafları hacklendi

Kate Upton - Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı (Jennifer Lawrence - Kate Upton iCloud Fotoğrafları)

Aralarında Kim Kardashian ve Vanessa Hudgson’ın da bulunduğu Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğraflarının yayınlandığı 4Chan sitesinde ikinci bir liste yayınlandı.

Apple’ın iCloud servisinin hacklenmesiyle aralarında Jennifer Lawrence, Avril Lavigne, Kim Kardashian, Rihanna, Kirsten Dunst ve Winona Ryder’ın da bulunduğu yaklaşık 100 Hollywood ünlüsünün müstehcen fotoğraflarının yayınlanmasının ardından  ‘ikinci dalga’ gerçekleşti.

Bu kez High School Musical’ın yıldızlarından Vanessa Hudgens’la birlikte Aubrey Plaza, Mary-Kate Olsen, Hope Solo, Gabrielle Union ve yine Kardashian’ın kareleri yayınlanırken, fotoğrafların daha önceden aynı hacker tarafından ele geçirildiği anlaşıldı.

FBI peşinde

FBI’ın peşine düştüğü hacker, elinde ünlülerin 400 yeni mahrem fotoğrafının bulunduğunu öne sürmüş ve bunları zamanla yayınlayacağını açıklamıştı.

Apple, iCloud kullanıcılarının kimlik bilgilerini çalmayı hedefleyen yeni bir siber saldırıyla karşı karşıya olduklarını açıklamış ve kullanıcıları uyarmıştı

TMZ internet sitesinin verdiği bilgiye göre fotoğraflar 4chan ve Reddit sitelerinde tespit edildi. Ancak kısa bir süre sonra kaldırıldı. Fotoğrafların ne zaman çekildiği bildirilmezken TMZ, “Kardashian fotoğraflarda yüzüksüz görünüyor” dedi. Kardashian’ın temsilcisi, aktrise ait kişisel bilgilerin internete sızması konusunda herhangi bir yorum yapmamayı tercih etti.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

KATE UPTON iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

AVRIL LAVIGNE iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

JENNIFER LAWRENCE iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN