Abone Ol

Kim Kardashian kocasını hangi futbolcuyla aldattı?

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın, kocası Kanye West'i Amerikan futbolcusu Marquette King ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kim Kardashian kocasını hangi futbolcuyla aldattı?

RadarOnline.com'un haberine göre ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian ile şarkıcı kocası Kanye West'in evlilikleri aldatma iddiasıyla yıkılmanın eşiğine geldi.

KANYE WEST ALDATILDIĞINDAN ŞÜPHELENİYOR

36 yaşındaki Kardashian'a yakın bir kaynağın iddiasına göre; Kanye West, karısının Amerikan futbol ligi takımlarından Oakland Raiders'ın ünlü oyuncusu Marquette King ile kendisini aldattığından şüpheleniyor.

BASIN DANIŞMANI İDDİALARI YALANLADI

'Terez Owens' spor haber sitesinde geçen hafta yayınlanan ve tartışma yaratan haber daha sona siteden kaldırıldı. Kardashian'ın basın sözcüsü, 28 yaşındaki futbolcu Marquette King ile ünlü yıldızın ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı.

Kim Kardashian kocasını hangi futbolcuyla aldattı? - Resim: 1

KİM, DEDİKODULARA DEĞİL KENDİSİNE İNANMASINI SÖYLEMİŞ

Kim Kardashian'a yakın kaynak, Terez Owens'ta çıkan haber sonrası Kardashian ve West çiftinin arasında hala gerilimin sürdüğünü iddia etti.

Kanye, web sitesinde okuduğu haber sonrasında Kim ile yüzleşerek iddianın doğru olup olmadığını sordu. Buna sinirlenen Kim, kocasına bağırarak dedikodulardan ziyade kendisine inanması gerektiğini söyledi.