Abone Ol

Kim Kardashian, Jelena Karleusa'yı taklit etti

Son zamanlarda saçlarını platin sarısına boyatan ve stilinde değişiklikler yapan şov yıldızı Kim Kardashian’ın stil hırsızı olduğu ortaya çıktı. Gençlerbirliği’nde oynayan futbolcu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar gerçeği ortaya...

Kim Kardashian, Jelena Karleusa'yı taklit etti

JELENA KARLEUSA FOTOGALERİ

KIM KARDASHIAN FOTOGALERİ

Dusko Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, Kim Kardashian’a isyan etti. Kardashian’ın uzun zamandır kıyafetlerini kopyaladığını söyleyen Karleusa iddiasını Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla kanıtladı.

"TAHMİN EDİN HANGİSİ BENİM?"

Instagram'a eklediği karelerde kendisine ikizi kadar benzeyen Kim Kardashian'ı eleştiren şarkıcı, "Tahmin edin hangisi benim?" diyerek fotoğraflarını paylaştı.

"BENİM SEKS KASEDİM YOK!"

Gençlerbirliği'nde top koşturan futbolcu Dusko Tosic'in eşi olan Jelena Karleusa, stil hırsızı olarak ilan ettiği Kim Kardashian'a ateş püskürüyor. Karleusa: "Benim onun gibi seks kasedim yok. Ben yıllarca müzik piyasasında çalıştım ve albümlerim var. Aynı zamanda iki çocuğun annesiyim" diyerek kendini Kardashian'a benzetenlere cevap veriyor.

Kim Kardashian ve Jelena Karleusa'nın kıyafeteri neredeyse birbirinin aynı. Son dönemde saçlarını platin sarısına boyatan Kim Kardashian'la Karleusa'yı birbirinden ayırmak gerçekten çok güç.

Benzerliklerini Instagram'dan paylaşan Karleusa'nın fotoğrafını Kim Kardashian da beğendi.