Abone Ol

Kilisede çıplak fotoğraf şoku!!! Peki rahibeler nereye bakıyor?

ABD'de bir fitness kulübünün reklamında kullanılan fotoğraf, Katoliklerin tepkisine neden oldu. İşte o fotoğraf...

Kilisede çıplak fotoğraf şoku!!! Peki rahibeler nereye bakıyor?

Sadece Boston'da şubesi bulunan Equinox Fitness Club'ın, Boston dergisinde yayınlanan reklam fotoğrafında çırılçıplak bir erkek ile, kendisini albenili bakışlarla izleyen 4 genç ve güzel rahibeye yer verilmesi Katolikler'in sert tepkilerine yolaçtı. Reklam fotoğrafında, iki rahibe çıplak erkek bedenini hem resmedip hem de hayranlıkla izlerken, 3'üncü rahibe de yine gözlerini erkeğin atletik vücudundan alamıyor, dördüncü rahibe de pencere parmaklıkları arkasında erkek modeli süzüyor.

Reklam fotoğrafının dergide yayınlanmasıyla birlikte Amerikalı katolikler, fitness kulubüne protesto yağdırdı. Boston Katolik Birliği, Boston Katolik Hareket Birliği ve Boston Piskoposluğu, 'saldırgan' olarak niteledikleri fotoğrafın "Katoliklerin duyarlılıklarını vurdumduymaz bir şekilde aşağılıyor' diyerek tepkilerini dile getirirdi.

Kilisede çıplak fotoğraf şoku!!! Peki rahibeler nereye bakıyor? - Resim: 1

'Equinox Fitness Club' ise, tepkiler üzerine yazılı açıklamasında, "Reklam kampanyamız kişisel motivasyon ve fantazilere dayalıdır. İnsan bedeni tarih oyunca sanatın bir türü olarak kabul edilmiştir' demekle yetindi.

Milliyet