Abone Ol

Kılıçdaroğlu'nun en büyük destekçisi AKP Medyası: CHP yönetiminin Demirören aşkı

CHP Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre’nin Hürriyet’e röportaj vermesinin ardından tartışmalar devam ederken bu sefer de başka bir CHP’li yönetici Milliyet’e konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun en büyük destekçisi AKP Medyası: CHP yönetiminin Demirören aşkı

CHP Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Zeynel Emre’nin, daha önce konuşma ve röportaj yasağı konulan Hürriyet’e konuşması tartışma yaratmıştı. Bu tartışmalar devam ederken bu sefer de ismini açıklamayan bir CHP’li yönetici Milliyet’e konuştu.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP'deki değişim tartışmalarına katılarak “Parti son 10 yılda bir arpa boyu yol alamadı. Mayıs seçimlerinde CHP başarısız oldu. Genel başkanın değişememesi diye bir şey yok. Sayın Kılıçdaroğlu gereğini yapmalı ve CHP olağanüstü kurultaya gitmeli. Sayın Kılıçdaroğlu hiç fazla eğmeden bükmeden istifa etmesi gerekir” demişti. 

odatv'de yer alan habere göre CHP’li isimlerin Hürriyet ve Milliyet’e konuşması, Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi’nin, Önder Sav'a AKP medyası aracılığı ile yanıt verdiğini gösterdi.

Milliyet’e konuşan CHP’li isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlık koltuğunu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bırakmama konusunda net olduğunu belirtti. Aynı isim, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in Genel Başkanlığa aday olmak için Ağustos ayının sonunda istifa etmesinin beklendiğini dile getirdi. 

Bu iki yayın organı aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını en çok isteyen gazeteler olarak biliniyor.