Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan TV100'e flaş açıklamalar: Muhafazakar dünya ile CHP'yi ben barıştırdım

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na özel demeç verdi. Sinan Burhan'ın, "Bu seçim başarısında sizin büyük payınız var. Ancak sizin adınız anılmıyor. Ne söylersiniz?" sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu, "Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım, çok sıkıntı çektim, çok hakarete uğradım, çok risk aldım ancak millette partiyi buluşturduk. Muhafazakar dünya ile partiyi ben barıştırdım. " dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan TV100'e flaş açıklamalar: Muhafazakar dünya ile CHP'yi ben barıştırdım

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gazeteci Bahar Feyzan ve tv100.com yazarı Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Burhan'ın merak edilen sorularını yanıtlayarak özel açıklamalarda bulundu.

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Sinan Burhan'ın "Uğur Dündar'la bir tartışmanız oldu, Uğur Dündar bugün bir cevap verdi, bir yanıtınız var mı?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Söylemem gerekenleri dün mektubumda söyledim, ilave bir cümle kurmak istemem söylediklerimin arkasındayım."

"BİZ PARTİYİ HALKLA BULUŞTURDUK"

Kemal Kılıçdaroğlu, Burhan'ın "Bu seçim başarısında sizin büyük payınız var. Ancak sizin adınız anılmıyor. Bu konuyla ilgili hakkınızı teslim etmiyorlar bu konuda ne söylersiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım, çok bedel ödedim, çok sıkıntı çektim, çok hakarete uğradım, çok risk aldım ancak millette partiyi buluşturduk. Partimizin ilkelerinden birisi de Halkçılık'tır. Biz partiyi halkla buluşturduk, halkın partisi haline getirdik. Apartman görevlileri ile ilk ben toplantı yaptım.

"MİLLETLE DEVLETİ BARIŞTIRDIK"

Taşeron işçilerin sorunlarını ben gündeme getirdim. Muhafazakar dünya ile partiyi ben barıştırdım. 'Helalleşme' dedim. Bu yolda kararlı bir biçimde yürüyeceğiz, geri dönmeyeceğiz. Milletle devleti barıştırdık bu bizim en büyük başarımız."