Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Gürkan Hacır'a Halk TV telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’nin yayından kaldırdığı ‘Şimdiki Zaman Siyaset’ programının yapımcısı Gürkan Hacır’ı aradı ve programa son verilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Gürkan Hacır'a Halk TV telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HALK TV’nin yayından kaldırdığı ‘Şimdiki Zaman’ programının yapımcısı Gürkan Hacır’ı aradı ve programa son verilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Gürkan Hacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Halk TV de yayınlanan Şimdiki Zaman Siyaset adlı programımızın kanal yönetimi tarafından kaldırıldığını öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce beni telefonla aradı.

Sayın Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından “Türkiye’nin en çok izlenen haber tartışma programının yayından kaldırılmasına bir anlam veremedim” diyerek üzüntülerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu “Sizi başka mecralarda izleyebilmeyi umuyorum” dedikten sonra ekip arkadaşlarıma ve izleyicilerimize selamlarını iletti."

Biz de Sayın Kılıçdaroğlu’nun basın özgürlüğü konusundaki bu hassasiyetine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle gün boyu mesaj telefon ve iletileriyle desteklerini esirgemeyen sevgili izleyicilerimize de sonsuz minnetlerimi sunuyorum.''

Kılıçdaroğlu'ndan Gürkan Hacır'a Halk TV telefonu - Resim: 1