Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Jet Bürokrasi Yanıtı: İşlerin Aksayacak...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Attığı imza için genel müdürü tehdit etmek ne demek? Baskın yapar gibi kamu kurumlarının kapısına dayanmak ne demek? Hukuk devletinde böyle bir tarz olabilir mi? Asla..." açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Jet Bürokrasi Yanıtı: İşlerin Aksayacak...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iddialarına karşılık Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Attığı imza için genel müdürü tehdit etmek ne demek? Baskın yapar gibi kamu kurumlarının kapısına dayanmak ne demek? Hukuk devletinde böyle bir tarz olabilir mi? Asla..." açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi. CHP lideri, "Ben, bu devletin şerefli evlatlarına “Kanun dışı emirleri uygulamayın” diye seslenmiştim. Senin adına umut verici ama işlerin biraz aksayacak…" ifadelerini kullandı.  

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:  

“Bürokrasiye demokratik hukuk sınırları dışında söz söyleyenler devletin düşmanıdır” demişsin Erdoğan. Doğrudur… Zaten ben, bu devletin şerefli evlatlarına “Kanun dışı emirleri uygulamayın” diye seslenmiştim. Senin adına umut verici ama işlerin biraz aksayacak…