Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a : Akli Melekeleri Yerinde mi, Endişem Var

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ı muhatap almak bile yanlış aslında. Akli melekeleri yerinde mi onda da ciddi endişelerim var. Bir insan ülkesine bu kadar ihanet içinde olamaz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a : Akli Melekeleri Yerinde mi, Endişem Var

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.
İki lideri görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.
'Siz konuşmayın ben konuşacağım diyor, demokrasinin d'sinden dahi haberi yok'
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
"Bu ülkede yaşayan, üretim yapan, çalışan, çiftçisi, emekçisi herkesin konuşmaya hakkı var. Siz konuşmayın ben konuşacağım diyor, demokrasinin d'sinden dahi haberi yok.
'Devleti yönetemiyorlar'
Devlet akılla yönetilir. Sana bilim vurgusu, ahlak vurgusu yapıyor ona da karşı çıkıyorsun. Devleti yönetemiyorlar. Yönetemediklerini sokaktaki sadece vatandaş da görüyor.
'Bir avuç insana hizmet ediliyor, hayal aleminde yaşıyor bunlar'
Hangi faiz indi? Çiftçinin, esnafın, tüccarın, bankalara borçlanan vatandaşı indi mi hayır. Kimin faizi indi? Vatandaşa yansıyan bir şey yok. Merkez Bankası, düşük faizle kredi açıyor, bankalar kredi alıyor, Hazine borçlanmak istiyor, yüzde 14’ten aldığı krediyi yüzde 22’den satıyor. Bankalar kazanıyor. Bir avuç insana hizmet ediliyor, hayal aleminde yaşıyor bunlar.